måndag 19 januari 2009

Therese

Jag tänkte börja med att pressentera mig.....Är 32år med en dotter på 10år,bor i lägenhet med sambo,hund ,2 marsvin och 4 katter. Jag började på katthemmet som volontär -07. Då städade jag 2ggr i veckan a´4timmar....sen börja jag hjälpa Linda med vet besök,kattvård m.m.

Nu jobbar jag heltid och kan inte vara på katthemmet i samma utsträckning...utan försöker göra saker som man kan göra hemifrån.Fixa med papper osv.

Detta året har 2 katthemmskatter fåt nya hem hos oss. TINKA tog jag hem för 1 år sedan för att socialisera henne men det går inte så bra. Det blir nog aldrig någon knäkatt men hon sover i sängen så länge ingen annan gör det... hon är med men man får inte klappa henne nämnvärt.
Så beslutet att hon skulle stanna var inte så svårt,vill inte flytta henne en gång till.

LILLAN hann inte sätta sin tass på katthemmet. Hon skulle vara hos oss tillfälligt tills vi fick plats för henne på katthemmet.

Kaxig som hon var gick hon fram till vår älsta katt som styr med "järnhand",lukta på henne och undra vad hon fräste åt...då fick hon heta "Coola katten" Är som en hund efter min dotter,som tjata konstant om att hon skulle få stanna. Det fick hon.
Det var lite om mig,ifortsättningen kommer jag bara skriva om katter...